open menu

Lars Egeland valgt som førstekandidat

Resulatet i elektronisk uravstemming for plassen som førstekandidat for Vestfold SV i stortingsvalget har produsert et klart resultat: Lars Egeland ble valgt i første valgomgang, med over 50 % av stemmene.

Resulatet i elektronisk uravstemming for plassen som førstekandidat for Vestfold SV i stortingsvalget har produsert et klart resultat:

 Lars Egeland ble valgt i første valgomgang, med over 50 % av stemmene.

I den elektroniske uravstemminga fra 15.–21. september har 49,2 % av medlemmene deltatt.

Resultatet er som følger:

  1. Lars Egeland: 52,94  %
  2. Grete Wold: 31,37 %
  3. Elin Dahling: 15,69 %

Medlemmene har stemt fram Lars Egeland som vår klare 1.kandidat ved stortingsvalget. Wold og Dahling har sagt seg interessert i plasser høyt oppe på lista. SV vil dermed stille med sterke kandidater på neste års stortingsvalgliste.

 

–          Det tekniske har fungert meget bra, og uravstemminga så langt må sies å være en stor suksess, sier leder av nominasjonskomiteen i Vestfold SV, Heming Olaussen fra Re.

–          At valgdeltakelsen har vært så høy som 49,2 % er særlig gledelig. Sammen med stor oppslutning om valgmøtene, viser dette at vi har truffet bra med målet om å engasjere medlemmene i en prosess som noen ganger kan oppfattes som lukket og forbeholdt de få, sier Olaussen.

–          Jeg vil gjerne gratulere Lars Egeland med valget, jeg ser fram til å ta kampen for et mer rettferdig Norge sammen med ham. Engasjementet vi har sett i Vestfold SV er veldig lovende for ordningen med elektronisk uravstemning. Dette vil vi nå evaluere og vurdere å utvide ordningen i SV, sier partisekretær Kari Elisabeth Kaski.

Den endelige stortingsvalglista til Vestfold SV blir vedtatt på et ordinært nominasjonsmøte den 1.11.

 

Lenke til offentlig side for kontroll av resultatene

Del dette