open menu

Folkemøte med Audun Lysbakken og Lars Haltbrekken 20. august

Velkommen til folkemøte og valgkampfest med SV! Vi får storfint besøk av partileder Audun Lysbakken som skal ha en panelsamtale med varaordfører Mona Berger og vår førstekandidat Lars Haltbrekken. Møtet ledes av Nils Heldal.Selveste Rasmus Rohde og bluesguru Dr. Bekken skal spille musikk for oss og det blir appeller!Arrangementet foregår på Habitat som har litt mindre plass enn normalt pga. smittevernsregler så det kan være lurt å møte opp tidlig, men hvis du ikke får plass foran scenen er det god plass i baren og fine muligheter for å treffe hyggelige SVere.

Husk å hold avstand, følg smittevernsreglene på Habitat og hold deg hjemme om du er syk.

Les mer om arrangementet på facebook: https://fb.me/e/3O1zFTa80

Velkommen!

Del dette