open menu

Fylkesvalgprogram 2019-2023

Fylkesårsmøtet valgte å oversende fylkesvalgprogrammet og alle forslag som redaksjonskomiteen enstemmig hadde innstilt til fylkesstyret på grunn av tidsnød. Fylkesstyret vil behandle fylkesvalgprogrammet i sitt møte den 29. april. Før dette vil lokallaga få mulighet til å si sin mening i representantskapsmøter den 24. april. Alle forslag som var fremmet til endring av fylkesvalgprogrammet, og […]

Fylkesårsmøtet valgte å oversende fylkesvalgprogrammet og alle forslag som redaksjonskomiteen enstemmig hadde innstilt til fylkesstyret på grunn av tidsnød.

Fylkesstyret vil behandle fylkesvalgprogrammet i sitt møte den 29. april. Før dette vil lokallaga få mulighet til å si sin mening i representantskapsmøter den 24. april.

Alle forslag som var fremmet til endring av fylkesvalgprogrammet, og som var enstemmig innstilt av redaksjonskomiteen, er tatt inn i programmet. Øvrige forslag som ble opprettholdt i fylkesårsmøtet ligger bakerst i dokumentet.

Her er utkastet til fylkesvalgprogram.

Del dette