open menu

Trøndelag/Innlands-konferansen

SV inviterer alle medlemmer, folkevalgte og kandidater til valget i 2015 til regional konferanse for Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Oppland og Hedmark 25.-26. oktober i Trondheim.

Snorre Valen diskuterer hvordan SV vil løse klimakrisa. Karin Andersen leder an i debatt om kommunevalget og hvilke saker SV skal gå til valg på neste år. Bjørn Salvesen, leder i Sør-Trøndelag SV forteller om  avtalen mellom SV og LO i Røros om en tillitsreform. I tillegg blir det innledninger og diskusjon om aktuelle internasjonale spørsmål, arbeidsliv, strategiarbeid og kick-off for høstens miljøkampanje. Programmet blir oppdatert fortløpende.

Konferansen er åpen for alle medlemmer og andre som er interessert i SVs politikk. Den er lagt til Nova kurs og konferanse i Trondheim som ligger på Cicignons plass. Det er en deltakeravgift på 300 kr som inkluderer lunsj begge dagene og middag lørdag. Deltakeravigften betales inn til kontonr. 7878 06 42024 og merkes med navn og fylke, senest en uke før konferansen.

Reise og overnatting dekkes i utgangspunktet selv. Du kan sende søknad om å få dekket reiseutgifter til endre.flatmo@sv.no.

Vi organiserer overnatting hos lokale SV-ere i Trondheimsområdet. Så om du har en ledig seng, eller ønsker overnatting, ber vi deg oppgi dette i påmeldingsskjemaet.

Tips til hotell: Nova Hotell Kurs og Konferanse AS. Har tariffavtale og det er rimelige priser. Hotellet ligger også i samme bygg som konferansen.

Har du spørsmål til konferansen, overnatting eller annet kontakt organisasjonsrådgiver i SV, Endre Flatmo (47 66 14 15, endre.flatmo@sv.no)  eller fylkessekretær i Sør-Trøndelag SV, Nisrin El Morabit (93 82 22 80, nisrin.elmorabit@sv.no).

Påmelding via eksternt skjema her.

Les programmet for konferansen her.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter