open menu

Sørlandskonferansen

 

Vest-Agder SV inviterer alle medlemmer, folkevalgte og kandidater til valget i 2015 til regional Kvanmokonferanse for Vestfold, Telemark og Agderfylkene 24.-26. oktober i Kristiansand.

Audun Lysbakken innleder om SVs røde og grønne kampsaker! Ingunn Gjerstad diskuterer hvordan SV vil løse klimakrisa. Snorre Valen leder an i debatt om statsbudsjettet og SVs radikale fordelingspolitikk! Svein Tveitdal, leder av Klima2020 innleder! Det blir diskusjon om SVs miljø- og klimapolitikk, lokale og regionale miljøspørsmål, brennaktuelle internasjonale konfliktspørsmål, og arbeidslivsspørsmål. Programmet blir oppdatert etter hvert.

Oppstarten på fredagskvelden blir lagt til et utested i Kristiansand. Lørdagskvelden blir det festmiddag på SV-huset bare et steinkast fra Rådhuset. Her blir det servert tapas og mulighet å kjøpe drikke.

Konferansen er åpen for alle medlemmer og andre som er interessert i SVs politikk. Den er lagt til Rådhuset i Kristiansand som ligger i Rådhusgata 24 (Se kart). Det er en deltakeravgift på 300 kr som inkluderer lunsj begge dagene og festmiddag lørdag.

Reise og overnatting dekkes i utgangspunktet selv. Du kan sende søknad om å få dekket reiseutgifter til vest-agder@sv.no.

Vi har leid flotte hytter på Flekkerøy, bare 12-15 minutter fra Kristiansand sentrum og kan tilby overnatting for 250 kr pr natt. Frokost er inkludert i prisen. Vi ordner med skyss frem og tilbake mellom konferansen og hyttene. Se link til hyttene her og her.

Tips til hotell: Comfort Hotel Kristiansand. Har tariffavtale og det er rimelige priser.

 

Har du spørsmål til konferansen, overnatting eller annet kontakt fylkessekretær for Aust- og Vest-Agder SV, Lene Lie, på 90 89 26 43 eller lene.lie@sv.no.

 

Påmelding via eksternt skjema her

Les programmet for konferansen her. Programmet oppdateres fortløpende.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter