open menu

Praktisk informasjon

Hotellet

Landsmøtet skal være på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport på Gardermoen.

Det går shuttlebuss til hotellet fra Gardermoen: Buss nr 44 fra holdeplass 36. Busstider finner dere her.

Det går lokaltog til Gardermoen, se nsb.no for informasjon om avganger og tidspunkter.

Mer informasjon om hotellet finner dere ved å klikke her.

 

Registrering

Når dere kommer fram til hotellet, er det første dere bør gjøre å registrere dere. Vi åpner registreringen klokka 10:00. I registreringa får dere utdelt en landsmøtemappe med praktisk info, og et navneskilt. Dette navneskiltet må dere ha på dere under hele landsmøtet. Skiltet fungerer som adgangskort til lunsj og middag, og hotellets stab vil sjekke at alle som går inn til måltider, har et slikt skilt. Pass altså godt på skiltet ditt.

 

Innsjekk

Etter innsjekk kan dere forsyne dere med sakspapirer, og sjekke inn på hotellet. Dersom rommet ditt ikke er klart til innsjekk, har hotellet et rom hvor du kan legge fra deg bagasje og yttertøy fram til rommet ditt blir ledig.

Så langt har alle som ønsket det fått enkeltrom, men her må vi ta et ørlite forbehold om at det kan bli endringer. Dere som har hatt spesielle grunner til å ønske enkeltrom, vil få enkeltrom.

Utsjekk søndag må skje før klokken 11.00. Det betyr at dere bør pakke og sjekke ut før møtet begynner søndag morgen.

 

Programmet

Landsmøtet åpner fredag 13. mars klokka 12.00 og avsluttes søndag 15. mars klokka 16.00.

Nye delegater
Klokka 10.00 fredag morgen er det opplæring for nye delegater. Vi oppfordrer alle til å delta her, her kan du stille spørsmål, gjøre deg kjent i landsmøtesalen, ta en test-tur opp på talerstolen, og hilse på andre nye delegater. Ingen påmelding, bare møt opp klokka 10.00.

Kandidatsamling 12. mars

  1. mars samler vi alle toppkandidater og alle kumulerte kandidater som ønsker det, for å forberede kommune- og fylkestingsvalgkampen.

Det blir medietrening, kurs i bruk av sosiale medier, politiske verksteder om SVs hovedsaker. Vi setter også av tid til å høste erfaringer fra rutinerte kommunepolitikere og planlegge lokale valgkamper sammen med andre kandidater.

Samlingen holdes i på Tøyen i Oslo, og starter kl 10.00 og avsluttes kl 19.00 . SV dekker reise for alle toppkandidater. Andre kandidater må dekke reise selv. Deltakerne må selv besørge overnatting, men SV bidrar med å finne overnatting hos lokale SV-ere for de som trenger det. Deltakeravgiften er 200 kroner.

For påmelding til kandidatsamling, klikk her

 

 

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter