open menu

Støtt oss

Tusen takk for at du vi støtte Oslo SV! Her er tre ulike måter å gjøre det på. Velg den som passer deg:

  • Vipps #14456

  • Månedlig trekk i nettbanken din til Oslo SVs konto: 8101.24.16024. Du bestemmer selv beløpet og når dette skal stoppe. (Kall overføringen «fast bidrag»).

  • Engangsbeløp direkte til Oslo SVs konto: 8101.24.16024. (Kall beløpet «engangsstøtte»).

 

Alle vet at vi trenger penger – til dels mye penger – for å drive valgkamp. Våre ambisjoner for Oslo-valget er store, og derfor må vi som vanlig appellere til medlemmenes solidaritet og pengepung!

Faste månedlige bidrag er den beste måten å støtte oss på, med fast overføring fra din bankkonto til Oslo SV.

Appellen fra oss er at DU finner ut hvor mye du kan tåle å avse til dette. Vi snakker om perioden fra mars til september i år.

SV er i sterk vekst og er nå tredje største parti i Oslo målt i antall medlemmer. Hvis bare en fjerdedel av medlemmene våre følger oppfordringen om å gi 150,- i måneden frem til valget vil vi nå innsamlingsmålet på en halv million kroner. Vi tar imot alle bidrag med takk, også større beløp!

Hvis du skulle foretrekke å sette hele valgkampgaven inn på vår konto som en engangssum er det også mulig.

For å jobbe framover mot et regjeringsskifte og vinne valget trenger vi all hjelp vi kan få. Din støtte er helt avgjørende for at vi skal kunne bygge et sterkt Oslo SV.

 

Autogiroavtale med SV

Oslo SV har også en  giverordning hvor du selv velger et fast månedlig beløp du vil støtte oss med på autogiro. Støtten fra våre faste givere er en av våre viktigste inntekstskilder, og vi håper du vil være med på laget! Her finner du skjema for faste givere.

Vær oppmerksom på at vi i valgloven er pålagt å oppgi navnet på alle som gir en samlet sum på over 10.000 kroner i bidrag. Dette for at det skal være åpenhet om hvem som finansierer partienes valgkamp.

Tusen takk for din støtte!

 

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter