open menu

Politiske grupper i Oslo SV

Oslo SV har en rekke politiske grupper som er åpne for medlemmer som har kunnskaper eller vil lære mer om ulike felt. TRYKK HER for å bli med i en av gruppene og bli med å utvikle SVs politikk.

De politiske gruppene skal:

  • være et tilbud til folk som først og fremst er opptatt av eller har kompetanse på et spesielt saksfelt
  • bidra til debatt, nettverksbygging og økt kunnskap og aktivitet i partiorganisasjonen på sitt saksfelt og 
  • holde kontakt med organisasjoner og fagmiljøer innenfor sitt kompetanseområde. 

Miljøgruppa

Opptatt av klima-, miljø- og samferdselspolitikk? Da er miljøgruppa noe for deg. Gruppa ledes av Linn Helmich Pedersen. Klikk her for å bli med i Miljøgruppa på Facebook.

Antirasistisk gruppe

Antirasistisk gruppe ledes av Nadya Tahir. Meld din interesse i dette skjemaet, så får du informasjon om det neste møtet i gruppa.

Internasjonal gruppe

Opptatt av hva som skjer rundt i verden? Da er internasjonal gruppe noe for deg! Gruppa ledes av Jan Breivoll. Klikk her for å bli med i Internasjonal gruppe på Facebook.

Kvinnegruppa

Er du feminist og elsker 8. mars? Bli med i Oslo SVs kvinnegruppe! Gruppa ledes av Margrethe Gustavsen. Klikk her for å bli med i Kvinnegruppa til Oslo SV på Facebook.

Eldrepolitisk gruppe

Opptatt av at Oslo skal være en aldersvennlig by med god velferd for alle? Bli med i Eldrepolitisk gruppe! Gruppa ledes av Mette Kolsrud. Ta kontakt med Mette Kolsrud for å bli med. Du finner også rapporter gruppa har skrevet på Oslo SVs ressursbank.

Faglig nettverk

Oslo SV har også et nettverk over alle tillitsvalgte og folk som er opptatt av faglig politikk. Ta kontakt med faglig leder Karianne Hansen Heien for å bli med.

Utdanningspolitisk gruppe

Skolepolitisk gruppe ledes av Assad Nasir. Ta kontakt med Assad på mail hvis du vil jobbe med skole og utdanningspolitikk.

Kulturgruppa

Er du brennende interessert i kulturpolitikk, eller kanskje utøver selv? I Kulturgruppa kan du være med å utvikle spennende kulturpolitikk og være med å arrangere spennende møter i kulturbyen Oslo. Ta kontakt med Erlend Tynning Larsen for å bli med.

Boligpolitisk gruppe

Oslo har også en boligpolitisk gruppe for deg som er engasjert i bolig- og byutviklingspolitikk. Leder av gruppen er Stian Amadeus Antonsen. Klikk her for å bli med i Boligpolitisk gruppe på facebook.

Helsepolitisk gruppe

SV har nylig startet opp en helsepolitisk. Kontaktperson for gruppen er Berit Riise Kåkvik.

Skeive sosialister

SV har også et nettverk for SVs skeive medlemmer med base i Oslo. Nettverket ledes av Nils-Erik Flatø og kan kontaktes på epost: skeivesosialister@sv.no. Bli med i nettverkets facebookgruppe her.

Samepolitisk nettverk

SVs samepolitiske nettverk består av folk i partiet som ønsker å arbeide med samepolitiske saker. Det bistår SVs folkevalgte i samepolitiske spørsmål, og er et verksted for videreutvikling av partiets samepolitikk. Er du medlem i partiet og har lyst til å delta? Bli med på nettverkets interne diskusjonsside her.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter