open menu

Livesending: Kickoff med Kaski

Vi sparker i gang valgkampen med hjemmesnekret talkshow ledet av selveste Kari Elisabeth Kaski! Få med deg spennende gjester, live-rapportering fra lokale aksjoner og ikke minst en musikalsk konfektbit av ypperste klasse.

Når: Tirsdag 4. mai kl. 19:30
Hvor: Live på facebook og Youtube .

En av norsk politikks store superstjerner på denne siden av årtusenskiftet, Kristin Halvorsen, kommer. Kristin ledet SV inn i regjering for første gang, styrte nasjonen gjennom en global finanskrise og leder i dag landets viktigste klimaforskningsmiljø, CICERO.

Vi får også storfint besøk av stortingsrepresentant for Oslo SV gjennom 16 år og tidligere utviklingsminister, Heikki Eidsvoll Holmås. Heikki er aktuell med sin nye bok “Kloden brenner” om løsninger på klimakrisen.

Få også med deg valgkampsnorklipping av hele Oslos Ordfører Marianne Borgen, forskjellsprat med Tankesmien Agendas Sigrun Aasland og ikke minst stortingskandidatene – og stuntreporterne – Marian Hussein og Andreas Unneland på tokt med lokallag.

Helt til slutt lover vi en musikalsk godbit av høy kvalitet. Dette vil du ikke gå glipp av!

Vil du være med å støtte Oslo SVs valgkamp? Hvis vi når målet om å samle inn 33.000 i løpet av sendingen, har vår 3. kandidat til Stortinget lovet at han skal hoppe fra 3-meteren i Sørenga på direkten. Du kan støtte oss på vipps 14456 eller på konto 8101.24.16024

Del dette