open menu

Organisasjonskonferanse 2017

Velkommen til organisasjonskonferansen 2017!

Helgen 25.-26.november samler vi lokallagsledere, fylkesstyrer og andre tillitsvalgte fra hele landet til høstens største SV-arrangement! Sammen starter vi arbeidet med å bygge en enda sterkere organisasjon fram mot kommune- og fylkestingsvalget i 2019. Det blir et program fylt av inspirasjon, ideutveksling og politisk og organisatorisk påfyll for deg som er tillitsvalgt eller ønsker å bidra inn i organisasjonsarbeidet de neste årene.

Konferansen avholdes i Oslo 25. og 26. november på Høgskolen i Oslo og Akershus. Vi skal være i bygget på Holbergs plass, Pilestredet 35.
Vi begynner klokken 11.00 lørdag 25. november, og avslutter 15.00 søndag 26. november.

Klikk her for program.

Deltagelse på konferansen koster 500 kroner – dette inkluderer lunsj lørdag og søndag, middag lørdag kveld, og bidrag til reisedekning. Deltakeravgiften betales inn til kontonr. 7878 06 42024 og merkes med Fornavn Etternavn og «org.konf» senest en uke før konferansen.

Studenter, trygdede og lavtlønte betaler 200 kr.
Påmeldingen er ikke gyldig før deltageravgiften er betalt.

Det blir reisedekning til konferansen. Dette forutsetter at billetter er bestilt innen 1. november, og at billigste reisemåte benyttes. Kopi av reisebestilling skal sendes til marthe.hoyer@sv.no.

Vi har 150 plasser på konferansen, så her er det lurt å melde seg på kjapt!

Klikk her for påmeldingsskjema.

Følg med på denne siden for oppdatert informasjon om program og praktisk.

Klikk her for Facebook-event.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter