open menu

Vi søker kommunikasjonsrådgiver

For SV er arbeidet for rettferdig fordeling og miljø viktigst. Vi søker en ny kommunikasjonsrådgiver til vår stortingsgruppe. Stillingen er fast.

I jobben vil du bidra til mediehåndtering og rådgiving av SVs stortingsgruppe, og blir del av en kommunikasjonsavdeling på tre personer.

Du må ha erfaring fra politikk og/eller media. Du må kunne sette deg raskt inn i kompliserte saker, være selvstendig og fleksibel. Du vil få ansvar for flere saksområder, og vi ønsker derfor at du skriver hvilke områder du er engasjert i, og har kunnskap om. Hvilke saksområder du har ansvar for vil kunne variere noe over tid.

Viktige arbeidsoppgaver vil blant annet være å håndtere medieforespørsler, gi råd til våre politikere, gjøre undersøkelser og samle fakta, utformer budskap, bidra i debattforberedelser, gjøre innsalg og være del av pressevaktordningen vår.

Som ansatt i stortingsgruppa bidrar du både i arbeidet med politikkutvikling, strategiske valg og i arbeidet for at våre representanter skal kunne ivareta sine verv best mulig.

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er en forutsetning for å få denne jobben. Du må kunne dokumentere relevant arbeidserfaring for å bli tatt i betraktning.

Vi kan tilby

  • Et kreativt, sosialt og spennende arbeidsmiljø
  • Fast stilling med fleksibel arbeidstid og gode feriebetingelser.
  • Lønn i henhold til tariffavtale mellom HK og AAF, rådgivere plasseres i lønnsgruppe 6 eller 7.

SVs Stortingsgruppe har inngått samarbeidsavtalen om et mer inkluderende arbeidsliv. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning, og å rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Arbeidsplassen vil bli tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne.

Les mer og søk på stillingen her.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter