open menu

SV søker sekretær for Sør-Trøndelag og Trondheim

 

Vil du være med å videreutvikle partiorganisasjon til SV og forberede partiet til valgkampen i 2017? Har du ideer som kan gi oss økt aktivitet i lokallag og fylkeslaget? Har du erfaring fra organisasjonsarbeid? Ønsker du å jobbe for at SV skal få gjennomslag for sin politikk for miljø og rettferdig fordeling? Da er du kanskje personen vi leter etter.

 

Arbeidsoppgaver

Fylkessekretæren vil i samarbeid med fylkesstyret ha ansvar for å styrke arbeidet i lokallaga og stå for den praktiske planleggingen og gjennomføringen av organisatoriske satsinger vedtatt for fylket. I tillegg vil en andel av sekretærens stilling gå særskilt til Trondheim SV. Arbeidsoppgavene vil variere gjennom året, men blant annet innebære:

 

  • Daglig drift av fylkeslagets og Trondheim SVs kontor, herunder håndtering av e-post, post og telefon
  • Oppfølging og kommunikasjon med lokallag og medlemmer
  • Praktisk tilrettelegging av møter og konferanser
  • Planlegging og organisering av valgkamp

 

Kvalifikasjoner

Vi søker en strukturert person med erfaring fra organisasjons- og/eller kampanjearbeid, og engasjement for de politiske sakene SV arbeider for. Stillinga byr på varierte arbeidsoppgaver, og vi trenger en ryddig og drivende person. Fylkessekretæren må være innstilt på å gjennomføre alt fra rutineoppgaver og oppfølging av interne og offentlige rapporteringer, til å bidra i den strategiske utviklingen av SVs partiorganisasjon.

 

Økonomiforståelse og kjennskap til bruk av sosiale medier vil være en fordel.

 

Vi tilbyr

En 100 prosent fast stilling som blir lønnet etter Landsoverenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor i lønnsgruppe 4. Det er fleksitid i stillinga og man må regne med noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med reiser, møter og seminar. SV sentralt vil være arbeidsgiver for den ansatte, men arbeidssted vil være SV-kontoret på i Trondheim.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte fylkesleder i Sør-Trøndelag SV Ottar Michelsen (Ottar.Michelsen@trondheim.kommune.no) eller partisekretær Kari Elisabeth Kaski (kari.elisabeth.kaski@sv.no).

Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning, og å rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Arbeidsplassen vil bli tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne.

SV jobber for et rettferdig og miljøvennlig samfunn hvor viktige samfunnsoppgaver løses i fellesskap og hvor vi investerer i barn, kunnskap, mangfold og en grønn økonomi. Sør-Trøndelag SV har om lag 700 medlemmer og er et av SVs største fylkeslag. Tronheim SV er det største lokallaget i Sør-Trøndelag.

 

Søknadsfrist: 5. august

 

Søknad med CV og referanser sendes til nora.fjelddalen@sv.no.

 

Ønsket tidspunkt for tilsetting er så fort som mulig høsten 2016 eller etter avtale.

 

FINN-kode: 78475740

 

 

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter