open menu

Spennende stilling på SVs nye kontor på Tøyen

SV søker ny distriktssekretær med ansvar for Hedmark og Buskerud

Vil du være med å videreutvikle SVs partiorganisasjon og forberede partiet til valgkampen i 2015 og 2017? Har du ideer som kan bidra til økt aktivitet i lokallag og fylkeslag? Har du erfaring fra organisasjonsarbeid? Ønsker du å jobbe for gjennomslag for SVs politikk for miljø og rettferdighet? Da er du kanskje personen vi leter etter.

Arbeidsoppgaver

Distriktssekretæren vil i samarbeid med fylkesstyrene ha hovedansvar for å styrke arbeidet i lokallagene og stå for den praktiske planleggingen og gjennomføringen av organisatoriske satsinger vedtatt for fylkene. Fram mot lokalvalget i 2015 vil arbeidet med å sikre lister i flest mulig kommuner stå sentralt. Sekretæren har ansvar for den daglige driften av fylkeslagene som å besvare henvendelser, åpne post og følge opp vedtak i fylkesstyrene. Arbeidsoppgavene vil variere gjennom året knyttet til kampanjeperioder, forberedelse til årsmøter og ikke minst i valgkamp. Reisevirksomhet må påregnes. Stillingen vil kunne utvides til å omfatte flere fylker.

Hva vi søker

Vi søker en strukturert person med bred organisasjonserfaring og engasjement for de politiske sakene SV arbeider for. Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver, og vi trenger en ryddig person som kan ta ansvar for levering etter frister og å styre sin egen arbeidshverdag. Distriktssekretæren må være innstilt på å gjennomføre alt fra rutineoppgaver og oppfølging av interne og offentlige rapporteringer til å bidra i den strategiske utviklingen av SVs partiorganisasjon.  Du har gode kommunikasjonsevner som du vet å benytte for å motivere andre. Mye av arbeidet vil skje gjennom elektronisk kommunikasjon og oppdatert erfaring med det, er ønskelig.

Hva vi tilbyr

Stillingen lønnes etter landsoverenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor, lønnsgruppe 4.

Det er fleksitid i stillingen og det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med reiser, møter og seminarer. Arbeidssted vil være SVs partikontor på Tøyen i Oslo.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Nora Fjelddalen, tel: 93224416 eller partisekretær Silje Schei Tveitdal, tel: 41679296.

Søknadsfrist

Søknad med CV og relevante attester/referanser sendes innen 13. juni til nora.fjelddalen@sv.no. Vi ser for oss tiltredelse så snart som mulig, men dette avhenger av hva aktuelle søkere har mulighet til.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter