open menu

SV søker kommunikasjons- rådgiver

SVs stortingsgruppe søker en samfunnsengasjert kommunikasjonsrådgiver med erfaring fra informasjons- og mediearbeid. Vi søker deg som har god kunnskap om norsk politikk, og som har pågangsmotet, kontaktene og kreativiteten som skal til for å få SVs budskap ut i media.

Som kommunikasjonsrådgiver i SVs stortingsgruppe vil du få en viktig rolle i det politiske arbeidet. Du vil jobbe med å følge opp, og videreutvikle, vår informasjonsstrategi. I dette ligger systematisk arbeid med kommunikasjon i presse og sosiale medier, medietrening for representantene og opplæring i mediehåndtering for øvrige ansatte. Du skal bidra til at SV når ut til velgerne med et tydelig og enhetlig budskap gjennom nyhetsmediene og andre kommunikasjonskanaler.

 

Vi leter etter deg som:

  • har god kunnskap og interesse for norsk politikk generelt og SV spesielt
  • har kommunikasjonserfaring og erfaring fra medie- og pressearbeid
  • har kompetanse og erfaring med bruk av sosiale medier
  • kan sette deg raskt inn i kompliserte saker, og formidle dem på en kortfattet og ryddig måte
  • jobber selvstendig og raskt, også under tidspress
  • har svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne

Du vil ha arbeidsplass på Stortinget, og vi kan tilby et kreativt, spennende og krevende arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og gode feriebetingelser. Lønn i henhold til tariffavtale. SVs stortingsgruppe har inngått samarbeidsavtalen om et mer inkluderende arbeidsliv. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og å rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Arbeidsplassen vil bli tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne.

SV jobber for et rettferdig og miljøvennlig samfunn, hvor viktige sammfunnsoppgaver løses i fellesskap og hvor vi investerer i barn, kunnskap og en grønn økonomi. SVs Stortingsgruppe består av 7 stortingsrepresentanter, og et gruppesekretariat på 14 ansatte som skal bidra til at representantene kan gjøre en best mulig jobb i arbeidet på Stortinget.

 

Send søknad med CV til Heidi Bakke heidi.bakke@stortinget.no innen 06.11.2014. Nærmere opplysninger om stillingen får du av sekretariatsleder Camilla Bakken Øvald på telefon 984 48 438 eller epost cbo@stortinget.no.

 

Her finner du utlysningen på finn.no.  

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter