open menu

Kvinnekonferansen 2016

Velkommen til SVs kvinnepolitiske konferanse 16. og 17. januar.
Konferansen vil bli holdt i Fagforbundet sine lokaler i Keysers gate, Oslo.

Vi setter 6-timersdagen på dagsorden med Kirsti Bergstø, Ingrid Wergeland, Linn Stalsberg og Sissel Skoghaug fra Fagforbundet.

Torild Skard kommer, det gjør også Oslos nye ordfører, Marianne Borgen

Søndagen skifter vi tema og snakker blant annet om kjønn og kropp med blant annet Marta Breen, og  Elisabeth T. Swärd (Forskningsansvarlig/seniorrådgiver Norske Kvinners Sanitetsforening)

Selvfølgelig har vi et internasjonalt perspektiv med Karin Andersen.

Her er oppdatert program: Kvinnekonferansen 2016 – programmet

Praktisk informasjon:

Deltakelse koster kr. 400,- dette dekker lunsj begge dager. Deltar du bare en dag koster det kr. 300,-
Studenter eller andre med lav inntekt 100,-
Vi kommer til å gå ut og spise sammen på lørdag kveld. Vi bestiller bord men deltakerne må selv betale dette, om de ønsker å være med.

Påmelding til konferansen skjer gjennom denne lenken:

https://www.eventbrite.com/e/kvinnekonferansen-2016-tickets-19754928523

Vi ønsker i år forhåndsbetaling av deltageravgiften. Dette for å unngå å måtte oppbevare så mange kontanter på konferansen. Vi ber derfor om at betalingen settes inn på konto 7878 06 42024 innen 10. januar. Betalingen merkes med Navn og «Kvinnekonferanse 2016».

Om noen ønsker privat overnatting så kan vi være behjelpelig med kontakter. Eller oppfordrer vi fylkes- og lokallagene til å sponse reise/opphold for de som ønsker å delta.

Nytt av året er at vi videreutvikler konferansen som et politisk verksted. Dette etter en konkret utfordring og forslag fra Berit Ås. En utfordring vi har tatt!! Vi kommer altså til å åpne for å vedta uttalelser på slutten av søndagen. Ønsker du å fremme en uttalelse så er du velkommen til det. Frist for å fremme forslag til uttalelse er lørdag kl 15:00 og frist for å komme med endringer til uttalelsene er lørdag kl 19:00. Innkomne uttalelser vil bli sendt ut elektronisk til den e-postadressen som deltakerne registreres med ved påmelding,  og det legges ikke opp til at man har papirkopier under behandlingen.

Håper vi får mange gode innspill på aktuelle politiske saker som SVs Kvinnekonferanse bør mene noe om.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter