open menu

Halvorsenprogrammet 2016-2017

Har du lyst til å lære mer om kommunikasjon, organisasjon politikkutvikling og strategi? SV gjennomfører fra 2016 for andre gang Halvorsenprogrammet for både unge og erfarne talenter i SV. Vi søker talenter i alle aldre, og fra hele landet, som ønsker å lære mer for å kunne gjøre mer for SV i årene som kommer. Til Halvorsenprogrammet kommer topp foredragsholdere fra politikk og akademia, erfarne kommunikasjonsrådgivere og politiske strateger  for å dele sin kunnskap. Som deltaker utfordres du til å stadig mestre nye oppgaver gjennom praktisk trening og casearbeid.

Hvem kan søke?
Alle SV-medlemmer kan søke om å delta på Halvorsenprogrammet innen 10. desember. Vi ser etter deg som har tid til å delta aktivt og ønsker å prioritere SV-arbeid lokalt og regionalt framover. Vi oppfordrer særlig kvinner og personer med minoritetsbakgrunn til å søke. I overkant av 20 personer får plass på Halvorsenprogrammet.

Hvilke kvalifikasjoner kreves?
Det kreves ingen spesielle forkunnskaper eller verv i SV for å delta på Halvorsenprogrammet.  Men du må sette av tid til å delta på alle samlingene og beregne tid til å løse hjemmeoppgaver mellom samlingene.

Hvor mange samlinger er det?
Halvorsenprogrammet bygges på helgesamlinger (fredag ettermiddag til søndag ettermiddag) og hjemmeoppgaver. Det gjennomføres fem helgesamlinger i 2016 og tre helgesamlinger våren 2017. Deltakelse på alle samlingene er obligatorisk.

Hvordan søke?
Alle som ønsker å delta på Halvorsenprogrammet må sende en søknad med opplysninger om seg selv, og hvorfor søkeren ønsker å delta på Halvorsenprogrammet. Søknaden skal være på inntil 1300 tegn (inkl mellomrom) Søknaden sendes til olav.magnus.linge@sv.no Søkandsfrist er 1o. desember.

Hva koster det?
Deltakelse på Halvorsenprogrammet er gratis. SV dekker reise og opphold under fellessamlingene.

Spørsmål? 
Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt. Kontakt SVs valgkampsekretær Olav Magnus Linge på 92033128 eller olav.magnus.linge@sv.no

 

 

 

 

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter