open menu

16.-19. juni er det én ting som gjelder:

SVs sommerfestival på Haraldvangen, like ved idylliske Hurdalsjøen!

Vi inviterer til en langhelg fylt med inspirerende innledere, gode diskusjoner, og god tid til å lade opp argumentasjonen før årets viktige valgkamp. Sommerfestivalen skal være på Haraldvangen kurs og konferansesenter i Akershus fylke. Her er det full uttelling både for den som er interessert i politikk, valgkamp, strand og bading: Haraldvangen stiller med alt!

På programmet kan vi allerede friste med politiske innledninger ved Audun Lysbakken, Kristin Halvorsen, Aron Etzler (Vänsterpartiet), Linn Herning (For Velferdsstaten), Hedda Langemyr (Norges Fredsråd) og mange fler. Du vil få muligheten til å lære mer om, og diskutere, forskjeller og fordeling, klima og miljø, skole, internasjonal politikk og atomvåpenforbud, profittfri velferd, bolig, flyktninger og integrering, kreativt valgkamparbeid, rekruttering av frivillige, medie- og skriveverksted og alt du ellers trenger til valgkampen. I tillegg blir det konsert med Bretton Woods, stand-up med Nils-Erik Flatø, sjakk med Hans Olav Lahlum og filmkåseri med Arne Nævra!

SE HELE PROGRAMMET HER

PRAKTISK INFORMASJON

  • Når: 16.juni kl. 15.00 – 19.juni kl. 14.00
  • Hvor: Haraldvangen (Haraldvangen 7, 2090 Hurdal)
  • Hva: Politikk, valgkamp, sol, sommer, bølgeskvulp, stand-up, debatter og gode samtaler
  • Hvem: Alle SV-ere, gamle som unge, med eller uten barn. (Eget barneprogram for barn over 3 år)
  • Pris: Det blir en deltakeravgift på kr 1500 som dekker mat, overnatting og lokaler. Dersom du bare kan delta deler av festivalen koster det kr 500 per døgn. Det er halv pris for barn, og gratis for barn under tre år.

TRANSPORT

Haraldvangen, (Haraldvangen 7, 2090 Hurdal) ligger sentralt på Østlandet, cirka 8 mil nord for Oslo og 7 mil sør for Hamar. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger en halvtimes kjøring sørover langs E6. Nærmeste togstasjon er Eidsvoll Verk; derfra er det ca 15 minutters kjøring.

Felles buss har avreise fra Oslo S, Hotel Opera ved Oslo S kl 13:00 fredag 16.6. Den kjører innom Gardermoen mellom 13.45 og 14.00. Ankomst festivalen ca 14.30.

Mandag 19.juni går bussen tilbake 14.30 fra Haraldvangen, er på Gardermoen ca 15.00, og i Oslo ca 16.00.

Bussen er kun for de som har meldt seg på denne, kontakt yngvil.longva@sv.no dersom du ikke er påmeldt, men ønsker plass.

PÅMELDING OG BETALING

 

Husk at din påmelding ikke er gyldig før du har betalt. Det koster 1500 for hele festivalen, evt. 500 per døgn om du ikke skal delta på hele. Barn betaler halv pris, og barn under 3 år er gratis. For å betale send betaling merket med «Sommerfestival + Navn på den/de som skal delta» til kontonummer 7878.06.42024 innen 1.juni.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter