open menu

Faglig konferanse 24.-25. januar

Faglig utvalg inviterer til konferanse i januar 2020. Målgruppen for konferansen er SVs folkevalgte og medlemmer, og den fokuserer på hvordan vi kan jobbe fagligpolitisk i kommuner og fylkeskommuner.

Tid: Fredag 24. januar med registering fra kl 17.30. Programmet starter 18.00. Konferansen avsluttes lørdag 25. januar kl 17.30.

Sted: Fagforbundets lokaler i Keysers gate 15, 0165 Oslo. Inngangen ligger i Munchs gate 2.

Temaer på konferansen:

  • Forkortet arbeidstid
  • Heltid/deltid
  • Kommunens innsats for et seriøst arbeidsliv
  • Ny Grønn Deal (gruppearbeid)
  • Palestina-boikott
  • Åpen time – du kan ta opp det du er opptatt av

Endelig program blir lagt ut på denne siden.

Klikk her for påmeldingsskjema.

Påmeldingsfristen er 20. januar.

Deltageravgiften er på 200,-. Vi ber om at betalingen settes inn på konto 7878.06.42024 på forhånd. Betalingen merkes med Navn og «Faglig konferanse 2020».

Man bestiller reise og hotell selv. Det gis følgende støtte til reiseutgifter: Halvparten av dokumenterbare reiseutgifter, maks kr 1000, etter dokumentasjon.

Det gis følgende støtte til hotellutgifter: Kr. 500, etter dokumentasjon på hotellovernatting. Bilag og søknad om støtte sendes til eli.ulvestad@sv.no. Reise- og hotellfordelingspotten er begrenset, så frist for å søke er samtidig med påmeldingsfristen 20. januar.

Vi oppfordrer deltagerne til å søke sin lokale fagforening eller lokallag i SV om å dekke hele eller deler av utgiftene til konferansen.

Har du spørsmål om konferansen? Ta kontakt med Karianne Hansen Heien i faglig utvalg: 47415706/karianne.hansen.heien@fagforbundet.no

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter