open menu

Tusen takk!

Til deg som har vært frivillig for SV i valgkampen, støttet oss økonomisk eller har delt vår politikk i sosiale medier og med venner og kjente: Tusen takk!

Nå er vi i mål, og valgresultatet viser at SV har gjort et veldig godt valg. For første gang på 16 år har vi gått fram, og vi har fått en oppslutning på 6 %! Vi har snudd trenden og plassert oss trygt unna sperregrensen. Det er rett og slett imponerende. Vi er utrolig stolt av jobben vi har gjort og at vi har nådd målet vårt om framgang i valget. Det hadde aldri gått uten et sterk lag i hele landet. Dette hadde ikke vært mulig uten deg!

Til deg som er en av hundrevis av frivillige i hele landet som har brukt tid de siste ukene på å snakke med folk på stands, dele ut løpesedler, være sjåfør, kaffekoker, kakebaker, organiserer, debattant eller ambassadør for SVs politikk: Tusen, tusen takk for den innsatsen du har gjort – den er uvurderlig og den har gitt resultater!

Til deg som har gitt penger til SV i løpet av valgkampen: Tusen takk! I løpet av de siste ukene har SV sentralt mottatt over 250 000 kr i enkeltgaver fra til sammen nesten 1000 privatpersoner. I tillegg har fylkene mottatt en rekke enkeltgaver og over 2000 medlemmer gir faste bidrag hver måned og støtter sine fylker og lokallag økonomisk. De ekstra ressursene har gjort oss i stand til å drive en bedre valgkamp og nå enda flere mennesker med vår politikk. Takk!

Til deg som er medlem eller nettaktivist og har delt våre saker i sosiale medier og snakket med dine venner om hvorfor du stemmer SV: Tusen takk! Du hjelper oss med å nå ut til flere velgere og spre vår politikk.

Tusen takk til alle dere som har bidratt. Det hadde ikke vært noen valgkamp eller velgere uten dere. Sammen skal vi forandre Norge og skape et samfunn der vi fordeler rettferdig og løser de viktigste samfunnsoppgave sammen. Vi skal sørge for at alle barn får en trygg oppvekst, at eldre få den omsorgen de fortjener og at framtiden blir grønn.

 

Del dette