open menu

SVs årsmøtesesong mot slutten

I løpet av den siste drøye måneden har alle fylkeslag, valgt sine kandidater til stortinget, og det har blitt mange fine nyhetsoppslag fra dem rundt om i landet. Her finner du noen av dem.

I helgen avholder Oslo SV sitt fylkesårsmøte, og det setter punktum for årsmøte sesongen i SV.

Flere førstekandidater brukte fylkesårsmøte som en anledning til å få oppmerksomhet om SVs hovedsak mot valget, nemlig økende ulikhet, eller lokale saker.

I Nordland fikk Mona Fagerås blant annet oppslag i Lofotposten om barnetrygden. Det gjorde også Audun Lysbakken i Bergens Tidende i Hordaland.

I Møre- og Romsdal fikk Yvonne Wold på sak om om at det blir stadig færre lærer i grunnskolen i NRK Møre- og Romsdal.

I Akershus fikk Nicholas Wilkinson inn både saker og leserinnglegg i flere lokalaviser om mangelen på pedagoger i barnehagene i Akershus.

I Aust-Agder fikk Fredrik Schultze Krohg inn sak om plast i havet i Arnedalstidende,  mens Karbonfangst var en av flere saker Ådne Naper fikk på i lokalmedier i  Telemark.

Dette bare et lite knippe av sakene som har kommet på om SVs politikk i lokale og regionale medier rundt om i landet, i løpet av årsmøtesesongen.

Bildet er fra fylkesårsmøte i Hedmark, hvor Karin Andersen ble gjenvalgt som førstekandidat og Hilde Marie Bjørke som fylkesleder.

Del dette