open menu

Vi blir flere!

Det siste året har partiet hatt stor medlemsvekst og vi opplever at stadig flere har lyst å bli med på laget for et mer rettferdig og miljøvennlig samfunn. Både lokallag og medlemmer bidrar til rekrutteringen i sommer.

I sommer har SV en vervekampanje gående der både lokallag og medlemmer oppfordres til å delta for at SV skal vokse og vi skal få enda større gjennomslagskraft i norsk politikk. Det siste året har partiet hatt stor medlemsvekst og vi opplever at stadig flere har lyst å bli med på laget for et mer rettferdig og miljøvennlig samfunn.

Verving på Torgalmenningen i Bergen

Bergen SV er et av lokallagene som har bidratt aktivt til vervingen. Under regnbueparaden i Bergen i juni var de tilstede med stand på Torgallmenningen og info om SV sin LHBT-politikk. Mange som støttet SVs kamp for LHBT-rettigheter valgte å melde seg inn. Verveansvarlig i Bergen, Siri Fransson, beskriver det hele som en fantastisk opplevelse: – Bergensregnet hølja ned rett før standen vart satt opp, men plutseleg skein sola frå nesten skyfri himmel! Folk i alle regnbogens fargar strålte i kapp med sola og stemninga var på topp. Når tida for parade nærma seg strøymte fleire gode SVar og SUar til og saman gjekk me alle med veivande flagg i paraden. Ein flott dag for markering av politikk og ein god anledning til å verva positive medlem!

Alle kan verve

Hege Bjørnør i Os SV er en av dem som synes det er litt skummelt å verve men som allikevel skaffer nye medlemmer stadig vekk. -Det beste er når man snakker med folk om politikk og det faller seg naturlig å spørre om de vil bli medlem. Da er det mange som sier ja! sier hun. Nylig vervet hun et nytt medlem på et møte i Os Faglige Forum, et samarbeidsorgan for politiske partier og representanter fra fagbevegelsen. -SV har jo den beste arbeidslivspolitikken så i en slik sammenheng er det helt naturlig å spørre representanter fra fagbevegelsen om de vil være med! sier Bjørnør.

hege2

-Jeg har også god erfaring med verving gjennom sosiale medier, forteller Bjørnør. Hege deler ofte poster med politisk innhold på Facebook og opplever at kjente melder seg inn i ettertid. -Ikke alle har lyst å kommentere politikk på Facebook men jeg har fått mange tilbakemeldinger fra folk som sier de har blitt kjent med SV-politikk via postene mine og som ønsker å melde seg inn, avslutter hun.

Vil du delta i vervekampanjen og vinne flotte premier? Den enkleste måten å verve dine venner på er å sende en SMS og spørre om de vil være med! Les mer her.

Del dette