open menu

– Vi skal forandre Norge

SV skal fornye seg fram mot stortingsvalget i 2017. Partiet skal vokse og levere nye ideer. Det var meldingen i Audun Lysbakkens tale til landsstyremøtet i SV i dag.

På landsstyremøtet som starter i dag sparker SV igang arbeidet mot 2017. Partiet skal fornye seg, og vi skal forandre Norge. Vi skal bruke de neste to årene godt. SV skal vokse som både organisatorisk og politisk, i oppslutning og i gjennomslag. Det var budskapet til SV-leder Audun Lysbakken i sin tale til landsstyremøtet.

– Det er hos oss i SV de mest interessante og relevante politiske diskusjonene skal finne sted. Vi skal sette i gang en prosess som blir spennende ikke bare for SV, men for hele den norske venstresiden, sa Lysbakken.

Det er et skrikende behov for nye ideer i norsk politikk, mener han. Og de nye ideene nå kommer ikke fra regjeringen, de kommer fra venstresiden. Han melder at SV nå skal vokse videre, både organisatorisk og politisk. Landsstyremøtet er begynnelsen på en prosess for fornyelse i partiet.

– I dag er det fullstendig idetørke i regjeringskontorene. Når det regjeringen leverer er så smått, da må vi tenke stort. Vi skal være forandringspartiet på norsk venstreside, sa Lysbakken.

Han vil at SV skal være Norges mest spennende politiske verksted, nasjonalt og ute i lagene.

– Vi skal lage tidenes beste stortingsprogram, og tidenes beste fylkesprogram. Vi skal skape en debatt som går nedenfra og opp, som engasjerer og skaper ny politikk.

Del dette