open menu

Si hva du mener om vårt kulturpolitiske program!

Har du lyst å si din mening om SVs kulturpolitiske program? Da vil vi høre fra deg.

SV har jobbet med utformingen av et kunst- og kulturpolitisk program for partiet. En arbeidsgruppe ble satt ned i fjor og la fram et utkast på SVs kulturpolitiske konferanse i juni i år. Dette utkastet er nå sendt på høring i partiet og i relevante organisasjoner. Utkastet kan finnes her. Du kan også lese det som Word-dokument her.

Endelig kunst- og kulturpolitisk program skal vedtas på landsstyremøtet i november. I høst ønsker vi å hente flest mulig innspill fra partiet og andre aktører. For å få en best mulig kunst- og kulturpolitikk framover er vi helt avhengige av gode innspill fra medlemmer og andre med kjennskap til og interesse for feltet.

Send spørsmål, innspill og forslag til endringer til: kulturprogram@sv.no før 1.november. Vi setter stor pris på om dere kan dele med andre relevante personer i deres lokallag og nettverk.

Vi i SV vil gjerne høre hva du mener er god kunst- og kulturpolitikk, og vi ser fram til å høre fra dere!

Vennlig hilsen Bård Vegar Solhjell

Nestleder i SV

Del dette