open menu

Valgbodene- Spør oss om alt

Valgbodene i de store byene åpner nå. Hvordan kan du finne ut om SV passer for deg?

Våre flotte valgboder blir nå satt ut i sentrum av de store byene. Gå dit på dagtid fram til kommunevalget 14. september, så kan du finne ut om SV passer for deg. Hvis du har en enkeltsak du lurer på om vi er for eller i mot, ikke nøl med å spørre enten våre aktivister på valgbodene, eller spør på epost: post@sv.no. Der sitter det kompetente SVere og svarer deg fortløpende.

Audun Lysbakken og valgbodansvarlig for Oslo, Martin Uleberg, åpnet den flotte valgboden på Karl Johan i Oslo mandag 10. august. Umiddelbart kom småbarnspappa Ivar Melby bort, og lurte på om utbygging av E18 inn til Oslo er en god løsning på framtidens transportproblemer. Lysbakken kunne forsikre om at SV er sterkt i mot flere biler inn til Oslo sentrum, som fører til enda dårligere luft i byen. 40 milliarder kroner kan brukes på en mye bedre måte enn å bygge en monstervei, sa partilederen.

Del dette