open menu

Vil du stå på liste for SV?

Nå er det siste innspurt på å få på plass SV-lister i så mange kommuner som mulig til høstens valg. Siste frist for å stille lister er 31.mars.

Mange kommuner, spesielt de store, har allerede nominert sine kandidater og laget flotte lister valget i høst. Men i flere kommuner mangler vi fortsatt både lister og kandidater og vi håper derfor på din hjelp med å få på plass flest mulig.

Under finner du oversikt noen av stedene vi ønsker innspill til. Bor du i en av disse kommunene og kan tenke deg å stå på liste? Kjenner du noen SV-sympatisører som kanskje kan tenke seg å stå øverst, nederst eller midt på en liste? Send en epost til liste@sv.no eller ta kontakt med fylkessekretæren i ditt fylke her.

Bare i de kommunene SV faktisk har en liste kan velgere stemme på oss og være med på å ta kampen for et varmt samfunn.

Katuokeino (Finnmark)

Tana (Finnmark)

Høyanger (Sogn og Fjordane)

Bremanger (Sogn og Fjordane)

Stryn (Sogn og Fjordane)

Aukra (Møre og Romsdal)

Øystre Slidre (Oppland)

Del dette