open menu

Verv en venn

Her finner du noen tips til verving, en utrolig viktig oppgave for at SV skal få større gjennomslagskraft. Vi skal ha rak rygg og være stolt over de endringene SV har skapt gjennom 35 år.

Verv venner. En bra start er å verve dine egne venner.Personer som du kjenner godt sier ofte ja til å bli medlem om de er enig i vår politikk. Foreslå at dette er noe dere kan gjøre sammen.

Verv på jobben eller studiestedet. Spør de som du jobber med eller studerer sammen med. Det verste du kan få er et nei. Husk på at du ønsker de velkommen på vårt lag. Kombiner vervinga med en politisk aksjon eller markering. Når folk ser en sak de er enig i, vil man kanskje bli medlem. Bestill noe materiell fra SV sentralt eller velg en lokal sak som mobiliserer.

Vi trenger alle. Man trenger ikke å være politiker for å bli medlem i SV. Vi trenger folk som vil steike vafler, skrive referat, organisere og styre – uten nødvendigvis å måtte ta ordet i en politisk debatt. Støtter man formålet vårt, holder det lenge.

Muligheter. Som medlem i SV så får man muligheter til å skolere seg i politiske saker, mulighet til å stille på liste, delta på samlinger og mye annet.

Hva er et medlemskap? Gjør det helt klart at selv om man blir medlem i SV, så trenger man ikke ta et styreverv eller jobbe dugnad hver helg. Det er mulig å være medlem uten å gjøre noe som helst. Om vedkommende har lyst å gjøre en jobb – så er vedkommende mer enn velkommen til det, men det er ingen tvang.

Øvelse gjør mester. Om du syns det er vanskelig første gang du skal spørre noen om å være medlem, husk på at det er langt lettere neste gang.

Ikke gi opp. Vi trenger flere medlemmer for å skape et mer rettferdig og miljøvennlig samfunn.

Her kan du lese mer om hvordan man kan melde seg inn.

Del dette Del dette på Facebook Del dette på Twitter