open menu

Sosialistisk Venstreparty

Her finner du tips og bildemateriell for å arrangere Sosialistisk Venstreparty

 

Sosialistiske Venstrepartys, eller homeparties, er kort og godt sosiale sammenkomster arrangert av kandidater, medlemmer, sympatisører eller aktivister. Har du eller noen i lokallaget lyst til å invitere noen venner til middag, kaffe og kaker, ost og vin, snacks og øl i parken, båltur i skogen, eller hva enn du måtte ønske, og snakke om politikk samtidig?

Hvordan går man fram? 
Avtal en dato som passer for både verten og stortingskandidaten deres. Kandidaten skal komme å snakke 10-15 minutter om SVs politikk, svare på spørsmål fra gjestene, eller snakke om SVs syn på spesifikke saker som kan være relevant for din sammenkomst. Dersom du trenger hjelp til å finne og kontakte riktig kandidat tar du kontakt med Anniken på partikontoret (agu@stortinget.no/924 92 350).

Så inviterer verten minst 5-6 venner eller bekjente. Gjestene må ikke være politisk aktive, men folk man tenker hvert fall er middels engasjert i politikk og samfunnet rundt seg. Målet er å få snakket litt om SV i en sosial og hyggelig sammenheng.

Dette er et arrangement som enkelt kan flyttes utendørs hvis smittereglene krever det. Da er det bare å ta bakgården, hagen, skogen, parken eller stranda til hjelp!

Under finner du tips og bilder som kan brukes til sosiale medier og invitasjoner.

Åtte tips for arrangering av Sosialistisk Venstreparty

Last ned mal til Sosialistisk Venstreparty

Bildebank til sosialistisk venstreparty

Del dette